چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

ماجرای تحریم پسته ایران چه بود؟

ماجرای تحریم پسته ایران چه بود؟ وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: ممنوعیتی برای صادرات پسته ایران به کشور‌های اروپایی ایجاد نشده و تحریمی برای پسته ایران در کار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 16
کد خبر: ۲۶۳۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا نوری قزلجه عصر امروز، ۲۶ آبان ماه در جمع خبرنگاران در رفسنجان در پاسخ به سوالی مبنی‌بر اینکه اخباری درباره ممنوعیت صادرات پسته ایران به کشور‌های اروپایی منتشر شده، اظهار کرد: ممنوعیتی ایجاد نشده، یک ابهامات فنی بود که جواب داده شد.

وی افزود: امیدواریم اگر مسائل صرفاً فنی باشد، با آنها حل می‌شود و مشکلی هم پیش نمی‌آید. بهتر است پیش پیش به دنبال تحریم نرویم؛ تحریمی برای پسته ایران در کار نیست.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مبدأ بعضی از پسته‌ها اصلاً از ایران نبود و برای آنها نیز ثابت و روشن شد و جواب دادیم، ادامه داد: بررسی همه محصولات مرسوم است و کشور مقصد شرایطی دارد و می‌خواهند مشخصات را بدانند و باغات را بشناسند؛ یکسری مسائل فنی است که در مورد بقیه محصولات هم هست و سوالات و ابهاماتی داشتند که جواب لازم داده شد.

نوری قزلجه گفت: واحد‌هایی مثل همین کارخانه فرآوری خشکبار با پلاسما (که امروز در رفسنجان افتتاح شد) می‌تواند به عرضه محصولات بدون آلودگی برای مصرف داخلی و صادرات کمک کند؛ ضمن آنکه ماندگاری را افزایش می‌دهد.

وزیر جهاد کشاورزی درباره رفع تعهد ارزی در موضوع پسته نیز گفت: این موضوع هماهنگی بین دستگاهی است و هماهنگ می‌کنیم که برای سال بعد این مسئله رفع شود.

وی از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان خواست در راستای مسئولیت‌های اجتماعی برای توسعه فعالیت‌های کشاورزی حمایت کند و افزود: هر چه برای بخش کشاورزی منطقه کمک کنند، به عمران و آبادانی منطه کمک کرده‌اند.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سوالی مبنی بر خسارت وارده به محصول پسته رفسنجان بر اثر قطعی برق در تابستان سال جاری و تلاش وزارتخانه متبوع برای جلوگیری از این اتفاق، تصریح کرد: بخشی از پسته به‌علت قطعی برق متأثر شد و پیگیری کردیم و با وزارت نیرو به تفاهم رسیدیم تا بخش کشاورزی در آخرین اولویت قرار بگیرد و حتی‌المقدور برق کشاورزی قطع نشود.

نوری قزلجه با اشاره به اینکه رفسنجان مستعد استفاده از انرژی خورشیدی برای تولید برق است و به طور ویژه از کسانی که بخواهند برق خورشیدی تولید کنند، حمایت می‌کنیم؛ افزود: هم در مورد زمین حمایت می‌کنیم و عموماً دولت در بحث سرمایه‌گذاری حمایت می‌کند که مزارع برق خورشیدی ایجاد شود و بتوانیم ناترازی را از این طریق حل کنیم. / ایسنا

کلمات کلیدی: تحریم پسته
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار